head_banner

Mesin latihan baskét tanpa kadali jauh

Mesin latihan baskét tanpa kadali jauh

Pedaran pondok:

Mesin némbak bola baskét Siboasi parantos di jual panas pisan mangtaun-taun di pasar global. Éta tiasa ningkatkeun katerampilan sacara bertahap ngalangkungan sajumlah ageung prakték némbak pikeun pelatih, sareng ngembangkeun tingkah polah propésional anu hadé kalayan teu katénjo.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran modél: Mesin némbak baskét tanpa vérsi kadali jauh Kapasitas bal: 1-5 bal
Ukuran mesin: 90 * 64 * 165 CM Frékuénsi: 2,7-6 detik / bal
Kakuatan (Listrik): AC POWER dina 110V-240V (Patepung kanggo dianggo sakumaha kabutuhan anu béda) Ukuran bola: No.6 sareng No.7
Mesin Beurat Net: 120 KGS

Garansi:

Jaminan 2 taun pikeun mesin baskét kami

Ukuran paking: 93 * 67 * 183cm (Paking kasus kai) Kakuatan: 150W
Ngepak Beurat Kasar Dina 180 KGS Jasa saatos-jualan: Pro Saatos-jualan departemén jawab

Mesin némbak bola baskét Siboasi parantos di jual panas pisan mangtaun-taun di pasar global. Éta tiasa ningkatkeun katerampilan sacara bertahap ngalangkungan sajumlah ageung prakték némbak pikeun pelatih, sareng ngembangkeun tingkah polah propésional anu hadé kalayan teu katénjo. 

Kenalkeun anjeun mesin rebounding baskét ieu kami (teu aya versi jauh) K1800 di handap:

basketball ball return machine

Struktur mesin baskét:

1. Sistem panyimpenan baskét;

2. Tabung Teleskopis;

3. Sistem cecekelan kontrol;

4. Sistem némbak pinter;

5. kakuatan switch;

6. roda mindahkeun;

basketball ball rebouder machine
basketball shot ball machine

Sorot mesin:

1. Pangaturan sababaraha frékuénsi porsi (Tina gancang kana laun);

2. Multi speed penyesuaian-ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun jarak ngaladénan sareng némbak sakitar pengadilan satengah pinuh di tempat anu mana waé;

3. Ngatur jangkungna jangkungna tiasa ngijinkeun anjeun ngagaduhan pola ngalayanan anu langkung wajar numutkeun jangkungna pribadi;

basketball feeder device siboasi

4. Hiji tombol pikeun ngahurungkeun; porsi otomatis: prakték siklus 180 derajat, janten pasangan latihan prakték sadidinten anjeun;

5. Panyimpenan panutup net-the max. Jangkung aya dina 3.4M (jangkungna standar standar nyaéta dina 3.05 M);

6. latihan wajib: Latihan jinis "kapaksa" tiasa ningkatkeun stabilitas néwak;

7. Kabayang némbak tahan tahan kaétang;

8.Motor generasi anyar: langkung akurat sareng stabil;

basketball robot  for training

Latihan latihan mesin rebounder baskét K1800:

basketball shoot ball device
basketball ball shooter

Kami gaduh garansi 2 taun pikeun mesin némbak baskét kami:

basketball machine service

Bungkus kasus kai pikeun pengiriman (aman pisan):

basketball machine shipping

Ieu mangrupikeun umpan balik ti klien kami ngeunaan mesin latihan némbak baskét kami:

basketball machine from Spain
basketball shooting machine  USA

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Daptar