head_banner

Mesin némbak badminton S4025

Mesin némbak badminton S4025

Pedaran pondok:

Mesin pelayanan badminton Siboasi mangrupikeun kakasih klub badminton, pamaén badminton, palatih badminton. Kalayan mesin badminton shuttlecock kami, éta sacara lengkep ngabébaskeun palatih pikeun ngajar, éta mangrupikeun mitra maén jempé anu saé pisan, sareng pembantun anu hébat dina latihan.


Detil Produk

Tanda Produk

Modél: Mesin latihan badminton S4025 Horisontal 33 darajat (ku kadali jauh)
Ukuran mesin: 115 * 115 * 250 cm Frékuénsi: 1,2-6 detik / per bola
Kakuatan (Listrik): AC POWER dina 110V-240V Kapasitas bal: 180 pcs
Kakuatan (Batré ): Batré -DC 12V Batré (éksternal): Upami ngecas sapinuhna, tiasa nganggo sakitar 3-4 jam
Mesin Beurat Net: 30 KGS

Garansi:

Jaminan 2 taun pikeun sadaya klien

Ukuran paking: 58 * 53 * 51cm / 34 * 26 * 152cm / 68 * 34 * 38cm Jasa saatos-jualan: Jurusan saatos-penjualan propésional kana jasa
Ngepak Beurat Kasar Dina 55 KGS Sudut luhurna: -18-35 derajat

Mesin pelayanan badminton Siboasi mangrupikeun kakasih klub badminton, pamaén badminton, palatih badminton. Kalayan mesin badminton shuttlecock kami, éta sacara lengkep ngabébaskeun palatih pikeun ngajar, éta mangrupikeun mitra maén jempé anu saé pisan, sareng pembantun anu hébat dina latihan.

Di handap nunjukkeun anjeun langkung seueur pikeun modél ngajual terpanas kami: mesin pakan badminton S4025:

Badminton feeder machine
siboasi badminton machine s4025

Sorotan utama modél mesin dahar S4025 shuttlecock:

1. fungsi pinuh ku kadali jauh pinter (bisa ngaluyukeun laju, frékuénsi, sudut jsb)

2. jangkungna maks. Porsi tiasa dina 7,5 M, kalayan fungsi smash unik;

3. Program diri pikeun latihan modeu anu béda;

4. Aya 6 jinis latihan palang silang;

5. Angkat otomatis: tiasa némbak bola rendah atanapi bal tinggi;

6. Kalayan batré rechargeable dipisahkeun, bisa maénkeun ngeunaan 3-4 jam per ngecas pinuh;

7. Bisa ngaluyukeun sudut némbak naon waé anu anjeun resep: bola ayunan nangtung, kombinasi bola smash, sudut horizontal;

8. Bola acak di pengadilan sadayana;

9. Bola titik maneuh;

10. Bola régulér nangtung sareng horizontal;

Shuttlecock feeder machine

Aplikasi:

Sakola; imah; taman; alun-alun; aula badminton; klub; lembaga palatihan; kota olahraga, kota kaséhatan jsb.

Modeu latihan pikeun cek anjeun:

Palatihan 1.Flat; latihan net payun;

badminton shooter machine

2. Latihan titik backhand; latihan titik tengah; latihan forehand;

3. Latihan dua garis; Latihan tilu baris;

4. Latihan horisontal; latihan bola smash;

5. Latihan bola pengadilan tukang;

badminton serving machine

Kami gaduh garansi 2 taun pikeun mesin shuttle badminton:

badminton machine s4025

Paking aman kanggo kiriman:

badminton shuttle training machine

Tingali naon anu diucapkeun ku pangguna pikeun mesin némbak badminton:

badminton shuttlecock machine 4025
badminton shuttlecock machine 4025

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Daptar