Tentang Kami

Sejarah urang

company img1

2006 Produsén pikeun alat latihan bola olahraga Didirikeun 

2007 mesin latihan bola tenis calakan generasi ka-1 sareng mesin senar raket dikembangkeun pikeun dijual

2008 kaping 1 dipamerkeun di China Sports Show

2009 Diasupkeun ka pasar Belanda hasil

2010 Certified ku CE / BV / SGS; lebet pasar Austria sareng Rusia

2011-2014 Pinuh asup pasar internasional sareng nandatanganan 14 agén di mancanagara; Mesin calakan generasi ka-2 diluncurkeun suksés

2015 Pasar internasional anu gedé sareng mesin bal pinter generasi ka 3 diluncurkeun

2016 Sistem latihan maén bal 4.0 diluncurkeun kalayan hébat

2017 Sistem sepak bola 4.0 kéngingkeun penghargaan emas dina Kompetisi Desain Industrial Internasional

2018 Ditandatanganan sareng Asosiasi Badminton Cina pikeun mesin latihan badminton, Mizuno pikeun mesin latihan ténis; Grandly ngamajukeun Kompleks olahraga ka 1 anu cerdas

2019 Ditandatanganan sareng Asosiasi Tenis Cina pikeun mesin bola ténis, pakaitna Baskét Guangdong sareng Camp Yijianlian pikeun mesin némbak baskét

2020 Anu Diajenan ku "Perusahaan Teknologi Tinggi Anyar"

2021 Sababaraha cabang perusahaan didirikeun pikeun ngembangkeun gancang dina industri kaséhatan pikeun ngabantosan jalma global ,,,,

company img2

Produk kami:

Produk olah raga pinter kami sapertos mesin maén baskét, mesin némbak Badminton, mesin némbak ténis, mesin latihan Sepakbola, mesin maén bola squash, mesin latihan voli, mesin ténis méja, rakét mesin latihan mesin gutting set cahaya, alat latihan ténis, rakét ténis, badminton rakét jsb.

Pasar kami:

Kacuali pasar domestik, kami ogé parantos ngadegkeun sistem penjualan anu mandiri sareng jasa gudang di pasar global. Kalayan konsép kabuka, toléransi, sareng kerjasama win-win, perusahaan kami parantos terus-terusan ngamajukeun prosés globalisasi sareng dipidangkeun di dunya kalayan pesona Manufaktur Smart China.

CE, BV, SGS jsb Sértipikat

• Sertifikasi Evaluasi Suplier

• Sertifikasi CE Kasalametan Uni Éropa

• Sertifikasi Produk Umum SGS

• Sertifikasi Patén Nasional

• Asosiasi Panilitian Alat Latihan Bola Federasi Dunya 

• Biro Veritas (Sértipikasi Kualitas Internasional)

CE-basketball training machine-1
CE-racket stringing machine-1
CE-shuttlecock serving machine-1
CE-Tennis ball shooting machine

Garansi kami: 2 taun garansi pikeun kaseueuran mesin latihan bola kami

MOQ kami: MOQ kami aya dina 1 unit, wilujeng mésér atanapi ngalakukeun bisnis sareng kami


Daptar